banner2.jpg

La nostra filosofia

La nostra missió és proporcionar el màxim confort i seguretat als nostres passatgers, a través d'un equip de personal capacitat i d'una flota d'autobusos equipats amb tecnologia punta.

Els nostres valors corporatius són la qualitat humana i vocació pel servei, l'atenció al client, el compromís mediambiental i el compromís social.

autos01.png

Grup Transports Generals

mapa_catalunya.jpg

L’empresa forma part de Grup Transports Generals, un conjunt format per empreses consolidades del sector de transport de viatgers de Catalunya: Transports Generals d’Olesa, S.A;Autos Castellbisbal, S.A i S.A. Masats Transports Generals.

El Grup Transports Generals es va crear l'any 2011 amb l’objectiu d’oferir un millor servei basat en els eixos següents: seguretat, disponibilitat, flexibilitat, rendiment i qualitat.

Unir els nostres recursos ha donat a lloc a molt més que un grup d’empreses, ha donat sentit al fet que la suma de les parts és més que les parts sumades. Aquesta sinergia ha permès perfeccionar la realització dels serveis,optimitzar les tasques de gestió i d'administració i ampliar l´ àmbit de treball.

A més a més la situació geogràfica dels centres de control i suport permet donar cobertura a una àmplia zona del territori, reduint el temps de resposta en cas de necessitat (disposant de bases a Igualada, Manresa, Terrassa, Olesa de Montserrat i Castellbisbal).

En la imatge es den veure les zones d’actuació immediata que ofereix el grup a nivell tècnic i humà i la situació de les diferents cotxeres de les quals disposem.

 

 

  •  Porta la teva bici al bus

    bus bici AC

    Ja és possible transportar la bicicleta al bus.

    Llegeix més

  • Posat al dia i beneficiat dels canvis que s'han realitzat al títol de transport T-12!

    Llegeix més

viatge amb nosaltres ac 1

treballa amb nosaltres

Free Joomla! template by L.THEME